erudit

Îti place? Dă un like!
Am fondat Asociația ERUDIT la începutul anului trecut și ne-am propus încă din prima zi să susținem procesul de educație.
Am început prin a colabora cu școli și grădinițe din mediul rural, în special din localităţile Albeşti, Bueşti, Ograda şi Gheorghe Lazăr, toate din judeţul Ialomiţa și încercăm să   identificăm problemele cu care se confruntă copiii din aceste sate, dar și unităţile de învăţământ.
Ne dorim să oferim o şansă pentru fiecare copil care doreşte să performeze şi să-şi să-şi construiască un viitor frumos plecând de la o educaţie solidă.


.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Acest Site este în Constructie
© 2013 by Asociatia Erudit. Site under Construction.
Elevul şi şcoala se află în centrul preocupărilor noastre. Proiectele noastre sunt gândite să stimuleze copiii și să îi ajute să învețe că viitorul lor și al tuturor este foarte strâns legat de educația fiecăruia dintre noi.

Calendar de evenimente