erudit

Îti place? Dă un like!
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Acest Site este în Constructie
© 2013 by Asociatia Erudit. Site under Construction.
bine aţi venit!

Pentru că dorim să organizăm a doua ediție a Atelierelor de creație ERUDIT, avem din nou nevoie de ajutorul vostru :).

Anul acesta evenimentul va avea loc în data de 06 Decembrie 2014 și se va desfașura în incinta școlii din Albești, Județul Ialomița. Vor participa aproximativ 110 elevi cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani și care vin din școlile din Amara
,
Albești, Buești și Marsilieni. Ne-am propus să organizăm 11 ateliere în cadrul cărora copiii vor picta pe sticlă, globuri, figurine sau vor confecționa felicitări și decorațiuni de Craciun din diferite materiale.

În continuare, atelierele au aceleași obiective. Ne propunem să ajutăm copiii să dezvolte abilități practice și să își exerseze creativitatea, deprinderi de socializare prin interacționarea cu ceilalți, să își folosească creativitatea și inteligența practică pentru obținerea unui rezultat concret, să urmarească un obiectiv și atingerea acestuia prin participarea la activități de creație și să dezvolte sentimentul de mulțumire față de sine prin produsul creat. 

Ne dorim ca Moș Nicolae să le facă o surpriză și să le ducem copiilor de școala primară câte o jucarie de plus, iar pentru cei din clasele gimnaziale să cumpărăm un mic cadou (pentru fete - câte un mic jurnal, iar pentru băieți - un sticker/poster sau un mic articol sportiv). De asemenea, ne-am propus să le dăruim și ceva dulce și, pentru că anul trecut ouăle  Kinder au avut mare succes, dorim să le oferim și anul acesta câte unul. În plus, toate materialele folosite în ateliere și necesare desfășurării acestei acțiuni vor fi asigurate de Asociatia Erudit.

Pentru a face posibil acest eveniment, avem nevoie de ajutor din partea tuturor celor care cred în noi și în ceea ce încercăm să realizăm.
Ne puteți ajuta cu:- jucării de plus
                                   - ouă Kinder
                                   - bănuții pentru materiale și cadouri pentru elevii claselor gimnaziale.Mulțumim mult și vă așteptăm alături de noi!

Calendar de evenimente