erudit

Îti place? Dă un like!

Mergem la școală!    
Nouă sute de copii din şcolile şi grădiniţele ialomiţene au primit din partea Asociaţiei Erudit câte un pachet cu rechizite la început de anului  şcolar 2013-2014. În cadrul campaniei „Mergem la şcoală”, desfăşurată în perioada 1 august  - 20 septembrie, s-au strâns fondurile necesare pentru ca toţii elevii şi preşcolarii să primească un pachet de rechizite.
Copiii care au beneficiat De rechizitele şcolare oferite de Asociaţia Erudit copiii din satele Albeşti, Bueşti, Marsilieni, Gheorghe Lazăr  şi Ograda.

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Acest Site este în Constructie
© 2013 by Asociatia Erudit. Site under Construction.
Atelierele de creaţie ERUDIT   
Pe 7 decembrie 2013 se va desfăşura prima ediţie a „Atelierelor de creaţie ERUDIT”, găzduită în acest an de şcolile Bueşti şi Albeşti. La cele 11 ateliere vor participa 140 de elevi din şcolile din Bueşti, Albeşti, Marsilieni, Ograda şi Gheorghe Lazăr. Vom picta figurine din ipsos de Crăciun, tablouri pe sticlă cu peisaje de iarnă, globuri, vom confecţiona felicitări de Crăciun.  Toate produsele vor fi scoase la vânzare, iar banii obţinuţi vor fi îndreptaţi către şcolile participante.

  Concursurile ERUDIT  

Asociaţia Erudit organizează în fiecare an şcolar câte două mari concursuri în şcolile cu care colaborează toţi elevii fiind  încurajaţi să participe. În septembrie, am lansat concursul de creaţie, elevii urmând să compună un eseu pe temele propuse de noi. În semestrul al doilea vom iniţia un concurs pentru cei cu aptitudini tehnice şi pasionaţi de ştiinţele  exacte.
Scopul concursurilor este acela de a stimula imaginaţia copiilor, de a de a fi persuasivi  şi a le dezvolta capacitatea de a argumenta.

  
Excursiile de sfârşit de an 

Asociaţia Erudit are în proiect ca la fiecare sfârşit de an şcolar să premieze elevii cu rezultate foarte bune la învăţătură cu o excursie de o zi. Anul acesta au mers în această excursie elevii cu calificativul „Foarte Bine” pe tot parcursul anului şcolar (clasele primare) şi elevii care au avut media generală peste 9,50 (clasele gimnaziale). Ne dorim astfel să impulsionăm copiii să aibă rezultate cât mai bune la învăţătură, să le oferim şansa de a vizita  şi descoperi locuri noi.
Erudit te premiază!
Calendar de evenimente